Portofoliu

De-a lungul timpului, am construit un portofoliu consistent de buchete si creatii florale, dar si de clienti fideli. Portofoliul nostru de produse cuprinde in prezent flori rare si flori exotice greu de gasit la alte florarii din Iasi si plante de apartament si de exterior cu forme suprinzatoare, pe care le combinam pentru a creea buchete, cosuri si aranjamente florale originale, care sa ii satisfaca pe cei mai exigent clienti.

 

   La Flower Power gasesti orhidee deosebite, cum ar fi specia Vanda, protea - floarea nationala a Africii de Sud, cale negre de o eleganta greu de egalat, strelitzia (cunoscuta si ca Pasarea Paradisului) sau eusthoma superbe. Cataloagele noastre cuprind zeci de modele de aranjamente si buchete pe care le poti lua ca reper, insa fiecare creatie realizata conform indicatiilor clientilor este unica. In fiecare zi invatam ceva nou, descoperim noi flori si accesorii cu care cream noi modele de buchete si aranjamente sofisticate.

 

   In ceea ce priveste portofoliul nostru de clienti, din el fac parte companii importante din Iasi carora le-am amenajat spatiile verzi sau le-am decorat birourile cu aranjamente florale personalizate ori plante de interior, organizatori de evenimente pentru care am realizat aranjamente florale business, potrivite pentru evenimentul respective, tineri casatoriti din Iasi si din imprejurimi carora le-am facut nunta mai frumoasa cu flori minunate, pe placul lor, zeci de clienti fideli care stiuca pot impresiona pe oricine cu un buchet de la Flower Power.

 

Printre clientii nostri se numara: IDEO, CASA AUTO, MEDOPTICA, LEE`S CATERING, CASA VANATORULUI, ECOLAB, EDENTA RADIOLOGIE DENTARA, ISPAL S.A.