Livrarea Produselor

Efectuam livrarile in aceeasi zi, de luni pana duminica inclusiv, in 2-4 ore de la primirea comenzii, iar pentru comenzi de peste 500 RON efectuam livrari si in timpul noptii. Preluarea de comenzi se face non-stop pe website. Toate livrarile se efectueaza in sistem propriu.

Pot exista situatii in care destinatarul sa nu fie gasit la adresa sau ca acesta sa refuze primirea coletului. In acest caz, angajatii companiei vor proceda conform uneia dintre solutiile enuntate mai jos, in functie de situatia survenita:

  • destinatarul nu este la adresa - coletul va fi predat, pe baza de semnatura si preluare de nume / prenume, unei alte persoane aflate in locatie (vecin, coleg, ruda, sot / sotie etc.)

  • destinatarul nu este la adresa si nici altcineva in locatie - se va incerca o noua livrare in cursul aceleasi zile, in cazul in care traseul livratorului permite; in cazul in care nici dupa cele 2 incercari livrarea nu este posibila si in cazul in care comanda are un produs perisabil, o astfel de comanda nu poate fi anulata in timpul acestor incercari de livrare si nici nu se pot returna banii clientului.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "colet".