Metoda de livrare

Comenzi telefonice:

Echipele noastre dedicate de operatori pot prelua oricand comanda ta telefonic.

METODE DE PLATA PENTRU COMENZI TELEFONICE:

transfer bancar

depunere numerar in cont

plata cash la livrare

Comenzi on-line:

Pentru a comanda online pesite-ul nostru trebuie sa:

  • alegi produsul dorit

  • citesti cu atentie specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui

daca este produsul potrivit pentru tine, adauga produsul in cos

  • completezi datele tale (numite de facturare)

  • completezi datele de livrare cu atentie

  • alegi data de livrare, intervalul orar aproximativ, noteaza mesajul atasat comenzii si orice alte comentarii ai pentru noi

  • selectezi metoda de plata

  • revizuiesti cu atentie inca o data comanda la nivel de bucati comandate, pret, taxe

  • apesi butonul finalizeaza comanda

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, factura dupa ce achiti comanda si apoi confirmarea de livrare.

LIVRARE PRODUSE:

Efectuam livrarile in aceeasi zi, de luni pana duminica inclusiv, in 2-4 ore de la primirea comenzii, iar pentru comenzi de peste 500 RON efectuam livrari si in timpul noptii. Preluarea de comenzi se face non-stop pe website. Toate livrarile se efectueaza in sistem propriu.

Pot exista situatii in care destinatarul sa nu fie gasit la adresa sau ca acesta sa refuze primirea coletului. In acest caz, angajatii companiei vor proceda conform uneia dintre solutiile enuntate mai jos, in functie de situatia survenita:

  • destinatarul nu este la adresa - coletul va fi predat, pe baza de semnatura si preluare de nume / prenume, unei alte persoane aflate in locatie (vecin, coleg, ruda, sot / sotie etc.)

  • destinatarul nu este la adresa si nici altcineva in locatie - se va incerca o noua livrare in cursul aceleasi zile, in cazul in care traseul livratorului permite; in cazul in care nici dupa cele 2 incercari livrarea nu este posibila si in cazul in care comanda are un produs perisabil, o astfel de comanda nu poate fi anulata in timpul acestor incercari de livrare si nici nu se pot returna banii clientului.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "colet".

Returnare produse

Produsele neperisabile se pot returna in termen de 10 zile de la primire (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);

Produsele perisabile nu se pot returna (in cadrul fiecarui produs este mentionat daca este perisabil sau neperisabil);

Produsele neperisabile se returneaza doar in ambalajul original, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;

Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa:

SC TARIGO SERV S.R.L.

IASI, SOS.PACURARI NR.121, IN INCINTA ERA SHOPPING PARK

IASI

ROMANIA

Transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii;

Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 14 zile lucratoare de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 14 zile trec de la ultima care a fost primita)

Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)

METODE DE PLATA:

PLATA CU CARDUL

PLATA DIRECT IN CONT

EUPLATESC

DIRECT IN SHOWROOM

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca clientul comanda / achita produse in cadrul acestui website sau nu. Ca Utilizator, intelegeti şi sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastra si despre livrare.