Termeni si Conditii

SC TARIGO SERV S.R.L.

IASI, ROMANIA

STRADA RAZOARELOR NR.2

RO 26574953

J/22/279/2010

P.L. ERA SHOPPING PARK SI FELICIA SHOPPING CENTER

Te rugam sa citesti cu atentie acest set de termeni si conditii, inainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpara din produsele noastre. Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesul si folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii enuntati in continuare si altor legi aplicabile si in vigoare. In cazul in care nu esti de acord cu acest set de termeni si conditii, te rugam sa nu folosesti acest website.

Website = adresa www pe care va aflati in acest moment

Compania SC TARIGO SERV S.R.L., SEDIUL SOCIAL – IASI STR. RAZOARELOR NR.2, RO 26574953, J22/279/2010, IASI, ROMANIA.

Client = orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza website-ul si/sau comanda prin intermediul lui

Set de termeni si conditii = contract intre client si companie

Garantia produselor. 

Produsele comercializate pe www.flowerpower-iasi.ro beneficiaza de garantie in baza .G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, atat timp cat nu constituie produse de tip perisabil/ flori / plante. Pentru produsele perisabile oferim o garantie clara de 7 zile mentinerea prospetimii florilor in cazul respectarii regulilor de intretinere mentionate pe eticheta produsului. Se va raspunde la solicitarea de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de Vanzator daca solicitarea este bine intemeiata. Solutionarea garantiei se face in termen de 15  zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri.

Produse disponibile

www.flowerpower-iasi.ro are o comanda minima in valoare de 100 RON, TVA inclus. Specificatiile produselor disponibile pe site sunt mentionate in pagina fiecarui produs disponibil. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat, compania nu are obligatia de a anunta clientul de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment - compania nu are obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si de persoana care realizeaza buchetul/aranjamentul (produsele fiind realizate manual - sunt unice; plantele naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi -se respecta intocmai valoarea produsului final si aspectul / caracteristicile generale.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.